Koalas krypin på Youtube

Koala har en youtubekanal som heter Koalas krypin. Där kan du hitta chakrameditationer och runmeditationer. Nedan hittar du länkar till alla videoklipp som lagts upp hittills.

Chakrameditationer:

Kronchakrat: https://youtu.be/cQg9h_U64js
Pannchakrat: https://youtu.be/g-Apk4HlGp0
Halschakrat: https://youtu.be/vRvJ_ykxywI
Hjärtchakrat: https://youtu.be/VFi2VHKdH_o
Solar plexus: https://youtu.be/naewoIBEOTs
Sakralchakrat: https://youtu.be/kqxraa6NJ_w
Rotchakrat: https://youtu.be/7l0NuKHmIZc

Runmeditationer:

Hela spellistan med 46 runmeditationer: https://youtube.com/playlist?list=PLx3uy183gJ2E-to74-fFCMMrptNxDjGvW

The Emptah vlog:

Hela spellistan med 10 videor: https://youtube.com/playlist?list=PLx3uy183gJ2H9bk7RzmVnF_O-G5OWrCXQ

Nyhet 2021! – En häxas vardag

Mina tidigare inlägg på youtube kanske inte varit ”typiskt” häxiga och jag fick plötsligt lust att börja dela med mig lite mer av min häxiga vardag.

I år har jag lovat mig själv att vara mer spontan och mindre inplanerande när det gäller bl.a. magi så jag kommer inte lova att detta kommer ske regelbundet, med ett visst antal videor i månaden eller liknande. Nej. Utan jag kommer dela med mig av det jag känner för när jag känner för det. Det jag känner att jag vill dela med mig av är exempel på morgon- och kvällsritualer samt hur jag lever efter månen och solen. Så får vi se hur det utvecklar sig.

Idag delar jag med mig av min morgonritual, d.v.s. basen i den, sen kan jag utveckla den om jag har speciella intentioner eller annat som jag vill ha med. I den här videon får ni se en typisk morgonritual med den meditation jag brukar göra för egen del. Det här gör jag så gott som ALLTID. Vart jag än är tar jag med mig mitt medicinknyte (och mina runor) och tar denna stund för mig själv innan resten av världen har stigit upp. Och ofta efterföljs detta av 20 minuter yoga, som jag kanske delar med mig av vid senare tillfälle. Vi får se.

På sommaren när jag är hos min mamma i hennes stuga brukar jag ta med mig en picknickfilt ut om morgnarna (om det inte ösregnar, då gör jag det inomhus) och sätta mig på den på det fuktiga gräset och göra detta. Ofta möter jag gryningsljuset och alla dess insekter och väsen. Första morgonen varje sommarsemester är detta ett fantastiskt sätt att bli ett med platsen och lugnet.

Ni hittar den första videon med min morgonritual här:
https://youtu.be/t2wtIBhLfLg

Senast uppdaterat 25 januari 2021

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: