Chakrahealing

Jag är initierad i Nusta Karpay (och ger även riterna vidare), en inkashamansk initeringsprocess som kopplar dig till de sju chakranas gudinnor. Denna process har hjälpt mig att utveckla min helande förmåga och min chakrahealing.

När jag ger chakrahealing ser jag för mitt inre öga hur energierna flödar i din energikropp. Jag ser blockeringar som behöver lösas upp och genom kanalisering kan jag få till mig vad blockeringarna kommer av och hur du kan jobba vidare efter healingen för att helt läka detta så att blockeringarna inte kommer tillbaka. Jag får hjälp av de olika gudinnorna för att ge healing och en eller flera av de brukar vilja vandra med Dig ett tag framöver (1 vecka till 1 månvarv) för att fortsätta läkningen.

Att ta emot healing är att läka på själens nivå, sen behöver denna läkning manifesteras i sinnet där vi ändrar våra tankevanor och i kroppen där vi kanske har fått en fysisk manifestering av en blockering (detta kan märkas som smärta, stelhet, knutor eller andra symptom). Om jag hittar en fysisk manifestering som sitter djupt, funnits länge eller som satt sig hårt så kan det hända att jag ber dig kolla upp det hos läkare. Andlig healing (oavsett form – prana, reiki osv) fungerar bäst i kombination med konventionell vård. När det gäller den psykologiska biten kan jag ofta hjälpa dig vidare eller ge dig tips som du kan ta med dig till din psykoterapeut eller psykolog.

Investeringslista fr.o.m. 2 januari 2024
Chakrahealing IRL 900 kr
Chakrahealing på distans (videosamtal) 666 kr
Chakrahealing med kakaoceremoni +200kr på ordinarie pris
Chakragenomgång utan healing 300 kr via foto med videolänk till genomgången.

Bokning sker via e-post och du får förslag på lediga tider, ange gärna om du vill ha tid en specifik dag eller om du bara kan helger eller kvällar osv.

Missa inte min Chakrakurs Online som startar vid vårdagjämningen, en kurs du går i din egen takt med videor och skriven information!

Vandra i skönhet
Jag vandrar med gudinnorna
Koala

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑